Végre sikerült nekünk is testközelből megtapasztalni, mint tud a Sony újgenerációs konzolja! Adja magát a kérdés, hogy mikortól nevezhetjük ezt már ténylegesen az új generációnak.

Idén novemberben elindult a játékkonzolok kilencedik generációja a Microsoft Xbox Series X/S-ével és a Sony PS5-ével. A mai videónkban a Sony versenyzőjét teszteljük le, amihez a tesztpéldányt a PlayStation Magyarország biztosította.

Megnézzük persze mit tud maga a konzol, de muszáj sokat foglalkoznunk a DualSense kontrollerrel is. Ezen felül viszont ki kell tekinteni arra is, hogy milyen jövő vár a konzolra: ha a PS4-ből indulunk ki, ennek a hardvernek még hét éve van arra, hogy kiteljesedjen.

Válaszoljuk is meg az adott kérdést: Ez már a next-gen?

 

Nektek sikerült már beszereznetek egy példányt a konzolból? Vagy esetleg megrendeltétek, de még nem kaptátok kézhez? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem!

https://www.facebook.com/groups/techinfohun/

Összefoglalás

Akkor ez most már a next-gen? | PS5 Teszt


Szerzői értékelés

9

A Sony egyértelműen nagy ugrást mutat az előző generációs PS4, illetve ugyebár a PS4 Pro-hoz képest. Viszont az egész generációról még nem lehet értékítéletet mondani, hiszen minden azon áll vagy bukik, hogy a fejlesztők mennyire tudják majd alaposan kiaknázni a hardver adottságait.

A DualSense kontroller tagadhatatlanul az egyik legizgalmasabb hardver az idei évből

A Sony jól időzített az újgenerációs konzol exkluzív címekkel

A hardver elképesztően szép látványvilágot mutat a játékokban

Bármilyen szép is a ray-tracing, hiányoljuk a 60 FPS-t

Sajnos a múlt tapasztalatai alapján félő, hogy a fejlesztők nem fogják kihasználni a kontrollerben rejlő lehetőségeket

Olvasói értékelés

8

×