A Cyberpunk 2077 pre-load már elérhető a Steam rendszerében, és bizony jelenleg a legnépszerűbb játék a platformon.

Talán senki számára nem meglepő, hogy most azt egész gamer világ Cyberpunk 2077 lázban ég, hiszen a játékot évek óta várják a rajongók. A játék biztos, hogy sok tekintetben rekordokat döntöget majd, miután december 10-én megjelenik. Azt viszont már most tudni lehet, hogy a Steamen már igazi nagy sláger, az előtöltés is.

A Cyberpunk 2077 pre-load letöltései az eddigi legnagyobb Steam sávszélesség-csúcsot érte el.

Ez azt jelenti, hogy másodpercenként 23,5 terabájtot érte el december 7-én, amikor a Cyberpunk 2077 pre-load elérhető lett. Daniel Ahmad elemző azt írta a Twitteren, hogy ekkora számot még a Grand Theft Auto 5 megjelenésekor sem tapasztaltak. Ha ez nem lenne elég, a rendkívül népszerű PUBG első változata is „csak” 22 terabájtot ért el a megjelenéskor. Akkor röviddel ezután átlag 3 millió játékos tolta a PUBG-t.

 

Ez persze csak az elmúlt 48 óra adata, így a Cyberpunk 2077 letöltésének sávszélesség-rekordja még tovább nőhet. Természetesen a Cyberpunk 2077 letöltése jelenleg is zajlik és még rengeteg rekordot érhet el, nem csak a sávszélesség, de a letöltésszám tekintetében is. Holnap a játék hivatalosan is megjelenik, amikor már bárki a világon pörgetheti. Kíváncsian várjuk, hogy milyen eredményeket ér el világszerte.

Ha érdekel a játék, csatlakozz be hozzánk a Leet Hungary Youtube csatornára, ahol Dani már nagyban tolja a Cyberpunk 2077-et.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg.

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×