A Cyberpunk 2077 és a GGWP márka megjelenését azzal tesszük különlegessé, hogy a Seyu Solutions együttműködésében ti is benne lehettek az élő adásban.

Az elmúlt időszakban bizonyára észrevettétek, hogy a Leet Hungary YouTube csatornánkat nem csak izgalmas tartalmakkal töltjük fel, de rendszeren tartunk élő adásokat is.

A Cyberpunk 2077 és a GGWP márkánk megjelenésének alkalmából tartunk egy igen izgalmas bulit.

GGWP

Nagy örömmel mutatjuk be nektek legújabb Leet Gaming márkánk, a GGWP megszületését, melynek első darabjait már megtekinthetitek a Webshopunkban. 

A GGWP indulását, valamint a Cyberpunk 2077 megjelenését most úgy ünnepeljük, hogy egy igazán különleges streamet hozunk létre, amiben bizony a ti selfieitek is benne lehetnek.

Együttműködésben a Seyu Solutions, innovatív magyar céggel új szintre emeljük a stremerek és a nézők közötti interakciót.

Hogyan működik?

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazáson keresztül már stream előtt vagy akár stream közben is képeket tudtok készíteni (például magatokról) és megosztani ezeket a képeket, hogy egy ablakban felugorjanak stream közben. Ennek köszönhetően extra erőt adva Daninak a kőkemény játékhoz!

Ahhoz, hogy megjelenjetek a streamben, nem kell mást tennetek, mint:

A képeket az alkalmazáson keresztül ti is meg tudjátok osztani bármilyen social média felületen, illetve mi is megosztjuk, megmutatva, hogy igazi közösségként számíthatunk rátok!

Ezzel az együttműködéssel új fejezetet nyitunk mindkét fél életében, hiszen nekünk a Leet-nél fontos célunk, mint rengeteg gamernek, hogy a lehető legjobbak legyünk, vagy akár úttörők is, a Seyu, mint újító startup pedig tovább erősíti és segíti a digitális szurkolást, egy új platformon.

Mikor?

2020. december 10-én 09:00 és 13:00 között várunk titeket!

Mindkét stream alatt lehetőségetek lesz tehát képeket beküldeni hozzánk, hogy részesei legyetek az ünnepnek.

Öltsd fel tehát legjobb GGWP gearedet, csatlakozz a Leet Cyberpunk 2077 streamjéhez és töltsd fel képeidet, hogy ott pózolj a képernyőn!

Na, ki lesz a legjobb arc?

×