Idén hamarabb jönnek az ajándékok.

A Telekom úgy döntött, hogy ezúttal egy kicsit előrébb hozzák az ajándékozást. Az ügyfelek pedig örülhetnek, ugyanis december 7. és 20. között minden héten aktiválhatják az ingyenes internetet vagy épp a korlátlan beszélgetést. A szolgáltatások mellett pedig további akciókkal készült a szolgáltató. December 13-áig Líra kuponokat, december 20-áig pedig egy Xiaomi Mi 1S elektromos rollert sorsolnak ki a vállalkozó szellemű ügyfelek között, ehhez a Telekom alkalmazás adventi naptárját kell keresnünk.

A díjmentes Ünnepi Korlátlan Net vagy Ünnepi Korlátlan Beszélgetés 2020. december 7. és 20. között aktiválható a Telekom Alkalmazásban. A kedvezmény a lakossági mobil előfizetőkre vonatkozik függetlenül attól, hogy havidíjas vagy Domino előfizetést használnak. Az Ünnepi Korlátlan Beszélgetés korlátlan belföldön és EU roaming helyzetben. A 2 napos Ünnepi Korlátlan Net aktiválása esetén korlátlan belföldi és extra 4 GB roaming helyzetben díjmentes adatmennyiség használható fel, a 2 napos időszak végéig fel nem használt adatmennyiség pedig természetesen elveszik.

A 2 napos időszak minden héten igénybe vehető, illetve már akár a mai naptól él a szolgáltatás. Amennyiben szeretnénk aktiválni a 2 napos korlátlan időszakot, akkor a Telekom mobilalkalmazásában tudjuk megtenni ezt.

×