Egy komolyabb frissítésen idén már átesett a Hearthstone, ám a Blizzard most egy újabb komolyabb átalakítást tervez. Jöhet a gyorsítás.

Egy komolyabb frissítésen idén már átesett a Hearthstone, ám a Blizzard most egy újabb komolyabb átalakítást tervez. Szeretnék a fejlesztők felgyorsítani a játékbeli fejlődést, valamint egy-két ponton a küldetések rendszerébe, valamint a jutalmakba is belenyúlnak.

A nagy átalakítások mellett egy egyszeri ajándékcsomag is vár majd a Hearthstone játékosokra, amit december 15. és január 18. között zsebelhetünk be. Ha ebben az időszakban belépünk a játékba, 500 arany és 5 Darkmoon Faire pakk fog a gyűjteményünkben landolni.

Íme a várható változtatások listája:

  • Eltávolították azokat a heti küldetéseket, amikhez Legendary kártyák, vagy Aréna menetek kellettek.
    • “Hibáztunk ezekkel, nem is kellett volna élesítenünk az ilyen jellegű feladatokat.”
  • A heti “Nyerj meg 7 Ranked meccset” küldetést “Nyerj meg 5 Ranked meccset” feladatra módosították.
  • A Tavern Brawl és a Battlegrounds mostantól beleszámít a Questekkel való haladásba. Ezzel is igyekszik a Blizzard sokszínűbbé tenni a Hearthstone-élményt.
  • Módosítottak pár meglévő feladaton is. Például a „Play 50 Corrupt Cards” esetében javították azt a hibát, ami nem számolta jól a kijátszott lapokat.
  • Mostantól minden feladat, ami 800 XP-t adott, 900 XP-t fog adni.

Sőt, ezek mellett szignifikánsan csökkentették a tapasztalati pont (XP) igényét a feloldható jutalmaknak. A teljes folyamatról le lett csippentve 37 ezer XP, vagyis körülbelül 20%-kal rövidült meg.

A 27-es és a 30-as szint kapott bónusz 50 Gold jutalmat, valamint az eddigi 150-es felsőhatárt is kitolták 350-ig. Nos, egy ilyen jellegű cikk keretein belül nem szeretünk véleményt alkotni, de egy frappáns felhasználó az egyik magyar rajongói csoportban megtette helyettünk. Az ő képével zárnánk az anyagot:

×