Az Apex Legends játékosa talált egy épületet, ami durván hasonlít az Olympus map épületeire.

Nos, az Apex Legends 7. szezonja igen szépre sikeredett. A lenyűgöző elrendezéstől az emlékezetes helyekig a térkép elsöprő sikert aratott. Azonban biztosan senki sem számított arra, hogy az Olympus építészete olyan téma lesz, amely megosztja a közösséget.

Nos, szerencsére egy Apex-játékos felfedezett egy épületet, amely pontosan úgy néz ki, mint a doboz alakú házak, amelyeket olyan jól ismerhetünk már.

Az Apex Legends subredditre posztolt fotó feltárta az Olympus egyik moduláris épületének mását a való életben. Ez aztán valódi vitát váltott ki a közösség körében arról, hogy vajon jó lenne-e ilyen típusú épületekben élni.

Look familiar? Tried to cross post from r/lost_architecture from apexlegends

Azok az épületek, amelyekre a kép utal, mind a Gardens, mind az Estates pontokon fellelhetőek a 7. szezonban. Mindkettő rendkívül népszerű leszállóhely, így a legtöbb játékos valószínűleg szerzett már kisebb nagyobb mennyiségű lootot ezen építmények egyikéből. A dobozszerű épületek moduláris felépítésűek és furcsán futurisztikus megjelenést kölcsönöznek.

Ha mást nem is, de egy dolgot tutira megtudtunk a kép után: az Apex közösség építészeti preferenciái személyenként nagyon eltérnek.

Néhány játékos oda meg vissza volt, hogy simán élne ilyen házakban, mások egyenesen frászt kaptak, mondván: nem akarnak dobozokban élni.

Akárhogy is, nagyon vicces látni a megosztottságot a játékosok között a preferenciájukkal szemben. Nem túl gyakran fordul elő, hogy egy játék Reddit-szála vitát indít az építészetről, főleg nem az Apexben.

Tudnátok ilyen épületekben élni hosszabb távon?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×