Az újév igazán izgalmasnak ígérkezik, hiszen a világ egyik legkedveltebb mobilos battle royale játéka friss tartalmakat kap a 17. évadban.

Bármennyire is meglepő, miközben a PUBG PC-s változata az utóbbi időben számos hullámvölgyet élt meg a népszerűség tekintetében, a mobilváltozat sikere töretlen. Ráadásul már a 16. évad végéhez is lassan elérünk, így végre azt is tudjuk, mikor jön a következő. Persze ez nem hivatalos infó, de a korábbi menetrend alapján a rajongók már kiszámolták az évad indulását.

A PUBG Mobile Season 17 vélhetően 2021. január 19-én indul.

Hogy ez hogy jött ki? Nos, amióta csak létezik a PUBG Mobile, azóta él a szezonális rendszer, mely általában két hónapos, meghatározott indulási és befejezési dátummal rendelkezik. A Royale Pass frissítése a szezon kezdetét jelenti, a rangok visszaállnak, és elölről kell kezdeni mindent. Így a Royale Pass dátumaival könnyen ki lehet számolni, hogy mikor kezdődnek a soron következő évadok.

A PUBG Mobile 16. évada január 17-én fejezőik be, és a következő szezon vélhetően egy napos szünet után, január 19-én élesedik. Természetesen ne feledjétek, hogy ez nem egy hivatalos dátum.

A legfőbb kérdés viszont az, hogy milyen friss tartalmakat tartogat majd a következő évad? Nos, erről sok infó még nincs, azonban az alábbi videóban megnézheted a 17. évad Rayale Pass kiszivárgott jutalmait.

 

Melyik jön be?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

×