Bár elvileg semmit nem lehet megosztani a játék megjelenése előtt, úgy tűnik, valaki fontosnak tartotta feltölteni a szexjelenetet.

Talán kevesen vannak, akik nem tudják, hogy a napok múlva megjelenő, évek óta várt Cyberpunk 2077-ben szinte mindent lehet. Igen, karakterünk még szexuális kapcsolatot is tud létesíteni, amit belső nézetben ezúttal végig is tudunk nézni. Mivel vannak olyan kiváltságos személyen, akik már játszhatnak a játékkal, a szexjelenet már most kiszivárgott.

A szexjeleneteket máris feltöltötték a PornHub nevű oldalra.

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy a CD Projekt RED nyomatékosan megkért mindenkit, hogy ne adjon ki a hivatalos megjelenés előtt semmilyen videót a játékból. Egyesek úgy tűnik, nem foglalkoznak ezzel. Bár elvileg a kiadó egy külön csoportot is ráállított a tiltott videók törlésére, talán ez nem terjed ki a PornHubra.

Természetesen mi is egy külföldi oldalról vettük a hírt, amit az egyik haverunk küldött, aki néz ilyeneket. Éppen ezért (meg más okokból is) linket nem tudunk ehhez megosztani, de annyit elárulhatunk, hogy bizony a teljes szexjelenet elérhető.

Tavaly a fejlesztők megerősítették, hogy a játékban elérhető lesz a szex funkció, ami meglehetősen sok mozgástípust tesz lehetővé. Ez nem az a játék, amit a szülők jelenlétében érdemes játszani. Sok helyen persze nem csak 18+-os besorolást kapott a játék, hanem felhívták a figyelmet az intenzív szexuális kapcsolatra, meztelenségre, prostitúcióra, és a durva nyelvezetre.

A Cyberpunk 2077 világa nem gyereknek való vidék. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ezeket a videókat letörölteti-e a CD Projekt RED. Addig is meglesem, szigorúan kutatási céllal. Egy haveromnak kell…

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×