Nagy dobásra készül a Riot Games a League of Legends: Wild Rift, vagyis a mobilos LoL kapcsán. Az esemény posztere alapján tényleg hatalmas lesz.

Ahogy azt már korábban is elárulta a Riot, több más régióval egyetemben Európában is december 10-én érkezik meg a League of Legends: Wild Rift. A játék lényegében a LoL mobilos változata lesz, rengeteg átfedéssel, de könnyített és pörgősebb játékmenettel. Mindezt természetesen ingyenesen, ahogy azt már megszokhattuk a kiadótól.

Európa mellett a League of Legends: Wild Rift most először lesz játszható Vietnam, Óceánia, Tajvan, Törökország, Oroszország és a Közel-Kelet területén is. Éppen ezért érthető, hogy ennyi új játékosnak valami nagyot szeretne villantani a Riot.

Ez a valami lesz a „The Battle of Baron”!

 

A promó poszter alapján egy kizárólag YouTube-on követhető, exkluzív élményt ígérnek a bevezetés dátumára. Ennél többet azonban nem árultak el, nagy a titkolózás a Battle of Baron körül. Az új régiókban való debütálás mellé persze frissítések és változások is érkeznek majd a játékba, december 10-től az európai játékosok már a javított verziót tölthetik le.

Ti is várjátok már a League of Legends: Wild Rift érkezését?

×