Már a 90-es évek óta meghatározó címnek számít a Metal Gear Solid, kíváncsiak vagyunk, hogy a mozikban hogyan fog teljesíteni.

A Sony megfilmesíti Hideo Kojima nagy sikerű játékát, a Metal Gear Solidot. A széria ötödik epizódja 2015-ben jelent meg, ami új szintre emelte a taktikai-lopakodós akciójátékot. S most úgy fest, hogy hamarosan a mozivásznakon is élvezhetjük majd Solid Snake kalandjait.

Ugyan azt még nem lehet tudni, hogy mikorra lesz kész a mozi, de azt már tudjuk egy ideje, hogy az írásért Derek Connolly felel, míg a rendezői székben Jordan Vogt-Roberts fog ülni.

Metal Gear Solid

Kép forrása: gamespot.com

Természetesen nem ez fogja igazán felpezsdíteni a rajongókat, hanem az, hogy egészen pontosan ki is fogja játszani sokak kedvencét, Solid Snake-et. Nos, erre a kérdésre végre választ kaptunk, a produkciós iroda bejelentette, hogy a Star Wars-sorozatból is jól ismert Oscar Isaac fogja alakítani a karaktert.

Már a 90-es évek óta meghatározó címnek számít a Metal Gear, kíváncsiak vagyunk, hogy a mozikban hogyan fog teljesíteni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×