Játékot megfilmesíteni? MIért is ne! Glitchből jelenetet forgatni? Hogy tessék? Az irány a Pókverzumban akár ezt is láthatjuk.

Sok érdekes dolgot láttam már, de őszintén én még ilyet nem. Az irány a Pókverzum írójának annyira megtetszett a Insomniac játékának egyik hibája, hogy szívesen beletenné a folytatásba.

Irány a

Phil Lordnak egyáltalán nem ismeretlen az animációs filmek és vígjátékok terepe. Olyan címekhez adta a nevét, mint a Lego Kaland, 21 Jump Street, vagy a Pókember: Irány a Pókverzum. Az nem titok, hogy a Pókember kalandjait folytatni is szeretnék és érkezik hozzá a következő rész. Az Insomniac idén dobta piacra a maga hálóvetős játékát, melyben ezúttal Miles Morales volt a középpontban. A játékot mi is teszteltük, és továbbra is nagyon jó érzés pókjelmezben New York utcáin rossz fiúkat püfölni. A játéknak persze megvannak a hibái, és néha néha előkerül egy-egy glitch is. Ezeket általában a népszerű közösségi oldalakra fel is töltik. Az egyik ilyen hibát Phil Lord is észrevette, és viccesen megjegyezte, hogy ez mindenképp bekerül a folytatásba.

Aki látta az első részt, az biztosan emlékszik rá, hogy a film tele volt könnyed és humoros jelenetekkel, így egy Easter Egg keretében mindenképp helyet kaphat a hősugárzó. Vicces lenne, ha következő filmben egy rakat hasonló utalást elrejtenének a játékból. A játékban amúgy felvehetjük a híres Irány a Pókverzum külsőt. Mondjuk nekem a 10 FPS zavarta a szemem, de ha nem használjuk a ruha módot, akkor a képregény feliratok igazán új színt adnak a játéknak. Az esetre amúgy az Insomniac is reagált, akik amellett, hogy cikinek érzik, azért szívmelengető, hogy gondolnak rájuk.

Az Irány a Pókverzum folytatását 2022-re várják, így bőven van még idő az ihlet gyűjtésre.

×