Bemutatkozik a Hammerhead True Wireless.

A Razer™, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Hammerhead True Wireless Pro hallójárati fülhallgatóját, amely a maximális audio-hűség érdekében THX®-tanúsított hangzással rendelkezik, emellett pedig fejlett hibrid aktív zajszűréssel garantálja a páratlan, zavartalan hallgatói élményt: kristálytiszta hangokkal, és dübörgő basszusokkal, minden körülmények között – függetlenül attól, hogy otthon dolgozol, vagy épp úton vagy.

A közönségkedvenc, alap Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatókhoz hasonlóan a Pro modell is kényelmes érintésvezérlőket kapott, kompatibilis a hang(alapú)-asszisztensekkel, valamint testreszabott, alacsony késleltetésű Bluetooth csatlakozással, és meghosszabbított akkumulátor-élettartamot biztosító töltőtokkal rendelkezik. A kényelmes és biztonságos illeszkedést, valamint a fokozott zajszigetelést a hallójárati kialakítás, illetve a prémium memóriahab Comply™ fülillesztékek alkalmazása garantálja. A Hammerhead True Wireless Pro fülhallgatók emellett megfelelnek az – izzadás és fröccsenő víz elleni védelemre vonatkozó – IPX4 szabványnak is.

„A Hammerhead True Wireless Pro fülhallgató egy kiváló mobilkiegészítő a mindennapi felhasználók, valamint azon mobil gamerek számára, akik megkövetelik a minőségi hangzást és a jól testreszabható illeszkedést.” – nyilatkozta John Moore, a Razer növekedési perifériáinak értékesítési és marketing vezetője. „A felhasználók hihetetlenül jó illeszkedés, prémium hangzás, és zavartalan, roppant alacsony késleltetésű hang mellett élvezhetik a filmeket, a zenét, a játékokat, valamint a hang- és videóhívásokat – mindezt egy olyan apró csomagban, amely elfér a zsebedben.”

Fejlett hibrid aktív zajcsökkentés a zavartalan élményért

A Hammerhead True Wireless Pro-ban használt hibrid ANC (aktív zajcsökkentés) az egyidejűleg létrehozott inverz hanghullámok, valamint a továbbfejlesztett, passzív zajszigetelő megoldások ötvözésével semlegesíti mind a külső, mind a nem kívánatos belső zajokat. Az eszköz ezt két külső (feedforward) és két belső (feedback) mikrofon segítségével éri el, biztosítva, hogy a kívánt hang kristálytisztán szólaljon meg.

THX-tanúsított hangzás

A THX-tanúsítvány szigorú követelményeinek teljesítéséhez olyan finom részletek kerülnek értékelésre, mint például a frekvenciatartomány és a frekvenciaválasz, az eszköznek pedig képesnek kell lennie arra, hogy nagy hangerő mellett is torzításmentesen nyújtson tiszta, részletgazdag vokálokat, valamint mély és ütős basszusokat. A tanúsítási folyamat megköveteli a nagyfokú hangszigetelést is, amelyet a Hammerhead True Wireless Pro egy még jobb illeszkedésű, hallójárati kialakítással ér el. A személyre szabott kényelemről és a változatos akusztikai lehetőségekről a Comply fekete, prémium habból készült fülillesztékek, valamint a csomagban megtalálható, hatféle, eltérő méretű és anyagú szilikon illeszték gondoskodik.

„A Razer Opus fejhallgató után a Hammerhead True Wireless Pro hallójárati fülhallgató is megszerezte a THX-minősítés aranypecsétjét.” – nyilatkozta Peter Vasay, a THX Ltd.-nél a THX Certification vezetője. „Kiértékeljük és addig optimalizáljuk a fejhallgatókat, míg garantálhatjuk a csúcsminőségű hangélményt, amely olyan gazdag, kiegyensúlyozott hangzást, tiszta vokálokat, és mély, erőteljes basszusokat biztosít, amelyek egyaránt tökéletesek a zenehallgatáshoz, a játékhoz és a filmekhez is.”

Alacsony késleltetésű, vezeték nélküli hang

A Razer Hammerhead True Wireless Pro fülhallgató 10 mm-es meghajtóival, valamint 20-20kHz-es frekvenciaválaszával széles hangképet biztosít a mobil játékokhoz, filmekhez és zenékhez. Az érintéssel aktiválható Gaming Mode (játékmód) bekapcsolásával a testreszabott Bluetooth kapcsolat révén a játékok közben mindössze 60 ms-ra csökken a késleltetés, így a felhasználók több, mint 50%-kal gyorsabb reakcióidőt érhetnek el a hang és a videó jobb összhangja révén.

Érintésvezérelt kezelőszervek és kényelmes, intuitív használat

A Razer Hammerhead True Wireless Pro érintőképernyős kezelőszervei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy váltsanak az ANC és a Quick Attention Mode (Hirtelen figyelem mód) között, vezéreljék zenéiket és hívásaikat, valamint néhány koppintással aktiválják okostelefonjuk hang(alapú)-asszisztensét. A Quick Attention Mode a mikrofonokat használva beengedi a külvilág hangjait, ami hasznos a gyors beszélgetések során. A mind az iOS, mind az Android eszközökön elérhető mobilalkalmazás hozzáférést biztosít az audio-hangszínszabályzó beállításaihoz, az érintőgesztusok megváltoztatásához, egy egyedi illeszkedési teszthez és még sok minden máshoz is.

A Hammerhead True Wireless Pro fülhallgató 4 órás feltöltéssel, valamint a mellékelt USB-C töltőtokból – amely tökéletes a fülhallgató tárolásához és automatikus töltéséhez, amikor az nincsen használatban – maximum négyszeri töltéssel akár 20 órás teljes akkumulátor üzemidőre is képes. Új, vezeték nélküli fülhallgatód stílusos szállításáról a Razer külön megvásárolható, strapabíró TPU-ból (hőre lágyuló poliuretánból) készült, karabinercsattal ellátott Razer THS hordtáskájával gondoskodhatsz.

A RAZER HAMMERHEAD TRUE WIRELESS PRO-RÓL

Fülhallgatók

Frekvenciaválasz: 20 Hz-től 20kHz-ig
Impedancia: 16 Ohm
Meghajtók: 10 mm
Körülbelüli súly: 53 g (5g x 2 fülhallgató, 43g töltőtok)
Mikrofon

Frekvenciaválasz: 100 Hz-től 10 kHz-ig
Jel-zaj arány: 60 dB
Érzékenység (@1 kHz): -42 dBFS
Iránykarakterisztika: Gömb karakterisztika
Érintésvezérlők

Zenevezérlők: Lejátszás indítás, szüneteltetés, ugrás a következő számra, ugrás az előző számra
Hívásvezérlők: Hívásfogadás, -elutasítás, -váltás, -befejezés
Általános: Párosítás, bekapcsolás, gaming mode (játékmód) és okostelefonod virtuális asszisztensének aktiválása
Akkumulátor

Akkumulátor üzemidő: Akár 20 óra (a mellékelt töltő tokkal)*

* A használattól függően változhat

Kompatibilitás

Bluetooth audioképességekkel rendelkező eszközök
Az okostelefon-alkalmazás Android és iOS eszközökre érhető el
Támogatott kodekek: SBC, AAC
Tanúsítványok: THX tanúsítvány

ÁRAK ÉS ELÉRHETŐSÉG

Hammerhead True Wireless Pro: 209,99 € 
Hammerhead True Wireless Pro THS Carrying Case (hordtáska): 34,99 €

 

×