Borzalmas, de valahogy mégsem tudjuk utálni.

A csúnya, karácsonyi pulóverek története egészen a XIX. század végéig nyúlik vissza, ekkor jelent meg először ugyanis az Egyesült Államokban. A ’80-as években Bill Cosby indította el a népszerűség útján a ruhadarabot, a humorista előadása után hirtelen szárba szökött a csúnya pulcsik népszerűsége, amit a ruhaipar gyorsan lekövetett, azóta pedig minden karácsonykor látunk egy-egy csúnya pulóvert, ami tovább élteti a hagyományt.

A Microsoft maga is tesz mindezért, ők évről-évre újabb kollekcióval állnak elő, ezúttal pedig a Paint került a középpontba. Nos, vitathatatlan, hogy mindent megtettek idén is azért, hogy a lehető legundorítóbb dizájnt vigyék fel, bár azért annyira nem sikerült ikonikusra az összeállítás, mint mondjuk tavaly vagy épp tavaly előtt, amikor is a Windows XP-nek, illetve a Windows 95-nek állítottak emléket.

Aki be szeretne vásárolni a legújabb hivatalos Microsoftos undorító karácsonyi pulóverből, annak 69,99 dollárt, azaz 21 ezer forintot kell letennie az asztalra (szállítás nélkül). További információkat a Microsoft hivatalos oldalán találhattok.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×