Péntek, tehát új promóció. Ezúttal ismét BL köntösbe öltöznek a lapok. Megérkezett a Team of The Group Stage teljes csapata.

Ismét péntek, ismét egy promóció. A tegnapi nap már kaptunk egy előfutárt Héctor Herrera személyében, most pedig megérkezett egy újabb adag BL lap. Itt a TOTGS kerete:

Idén kivételesen  Black Fridaykor is kaptunk egy adag új lapot, így nem kellett sokat várnunk a két BL promóció között. A három Base Icon SBC, rengeteg Black Friday kirakós, valamint a mai Joao Félix POTM is népszerűségnek örvend, így nagyon sokan áldozták be félrerakott lapjaikat és zsetonjaikat ezekbe a lapokba.

A töltőképernyőn ismét három játékos kártyája látható. Mivel Kevin De Bruyne és Kingsley Coman is remekül szerepelt a hétvégén ezért kizártnak tartom, hogy azok után, hogy kimaradtak a TOTW keretéből ne kapnának egy TOTGS lapot. Ezenfelül a legtöbben Messit várják a középső kártya helyére, valamint Neymar is befutó lehet. A brazil még nem kapott idén speciális lapot, és mindenképp megmozgatná egy picit a játékosokat, ha egy TOTGS Neymart, valamint Messit is bonthatnának a mai csomagokból.

Itt az este 7 óra lássuk, hogy mit hozott nekünk a Mikulás:

TOTGS

SBC-be Lucas érkezett és Objective útján pedig Coman megszerezhető. Ezeknek az elemzésével holnap érkezem. A lapok jövő hét péntek este 7 óráig nyithatóak.

Nektek melyik TOTGS játékosok jönnének jól?

×