Kriszhadvice a hazai streamerek egyik legpozitívabb és legnézettebb alakja. Elsődlegesen a Fortnite miatt vált híressé, de több címmel is rendesen játszik.

A folyamatosan pozitivitást sugárzó streamer, Kriszhadvice újból adakozásba kezdett. A tartalomgyártó szívügyének érzi, hogy ha tud, adjon valamit azoknak, akik megszorított körülmények között élnek. Szerencsésnek tartja magát, hogy nem kell nélkülöznie, az így felszabaduló energiáit és boldogságát pedig igyekszik a lehető legtöbbször megosztani nézőivel, na meg a rászorulókkal.

Hamarosan itt a karácsony, így Kriszh is úgy gondolta, hogy még idén utoljára, jótékonyság céljából lövi fel a streamet. Ráadásul igazán adakozó volt.

A modell egyszerű volt. Minden kill 1000 forintot dob az adománykalapba, valamint minden győzelem további 10 ezer forintot jelent. Az így összegyűlt összeggel pedig pár nélkülöző gyermek, vagy család karácsonyát szépíti majd meg.

A közvetítés során összesen 174 ezer forintot lőtt össze Kriszh, amihez még hozzácsapódik bónusz 40 ezer forint a négy győzelem miatt.

Gratulálunk és köszönjük Kriszhnek, hogy a sikerét megosztja a nézőivel és a rászorulókkal is!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×