Nagy meglepetésünkre Kratos, a PlayStation platform egyik legnagyobb ikonja már meg is érkezett a Fortnite Battle Royale-ba.

Nagy meglepetésünkre Kratos, a PlayStation platform egyik legnagyobb ikonja már meg is érkezett a Fortnite Battle Royale-ba. S mivel azt hittük, hogy exkluzív tartalomról lesz szó, csupán a PS-es tulajok várták tűkön ülve. Ehelyett az Epic ledobta az atomot, mindenki számára elérhető mától az Item Shopban. Több kiegészítő és egy komolyabb csomag is érkezett ebben a témában, ráadásul az újdonsült tulajok még egy speciális páncélt is feloldhatnak hozzá.

 

Magát a karaktert 1500 V-Buckért szerezhetjük meg, de a teljes csomag már 2200-ért a miénk lehet. Ebbe Kratos, egy Pickaxe, egy Back Bling, valamint egy Glider és Emote tartozik.

Ezzel az Epic Games egy új kollaborációs sorozatot indított el, Kratos lett a „Gaming Legends Series” első eleme. Valószínűleg ennek a sorozatnak a részeként fog megérkezni az Xbox ikon Master Chief is.

Persze egy kisebb exkluzivitás azért belecsöppent a formulába. Bizonyos források szerint, ha PlayStation 5-ön játszunk egy Fortnite menetet Kratost irányítva, akkor a meccs után ajándékba kapunk egy speciális, aranyozott páncéllal felszerelt „háború istenét”.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×