Végre itt egy vadonatúj Fortnite-szezon, ami azt jelenti, hogy rengeteg új hely áll a játékosok rendelkezésére.

A Fortnite legtöbb évadához hasonlóan, a régi területek most is eltűnnek, és nyomukban új érdekességek kerülnek a játékba, beleértve a térkép közepének szinte teljes átalakulását.

E változások miatt a tavalyi szezonban megszokott helyek nem biztos, hogy olyan jók, mint mások, vagy ami még rosszabb, lehet el is tűntek.

Mi most megmutatjuk az 5 legjobb helyet, a legjobb lehetőségekkel!

1.Salty Towers

A Fortnite 5. szezonjának egyik legígéretesebb része a Salty Towers. Bár új fantázianévvel rendelkezik, a terület mégis csak a Tilted Towers egy új változata, más néven.

Mivel csak a festés változott, így jól tudjuk hogy még mindig a legjobb loot és chest lelőhely maradt. A legjobb a main towerben landolni, bár egyik része sem lehet melléfogás.

2. Flush Factory

Az előző területhez hasonlóan a Flush Factory is visszatért a régi Fortnite térképről, de ezúttal név nélkül. Ahhoz, hogy megtaláld, csak keresd meg a Slurpy Swamptól délre található épületcsoportot. Szintúgy, a loot mennyiség maradt ugyanaz.

A legjobb az egészben, hogy mivel nincs megnevezve a térképen és egy ilyen távoli sarokban található, sok másik játékossal nem fogsz összefutni, amikor ide landolsz. Ugyanakkor fontos, hogy szem előtt tartsd a kört, mivel több mint valószínű, hogy nem ott lesz a végjátékotok.

3. Stealthy Stronghold

Az első „új” területünk a Stealthy Stronghold. Az előző két hellyel ellentétben ez a Jurassic Park által inspirált POI elég nagy, ezért sok helyen van zsákmány. Az egyetlen probléma vele az, hogy nagyon zsúfolt lehet, ami szűk utakat és csökkent látótávolságot eredményez.

Arra is érdemes felhívni a figyelmet, hogy ez az egyik fő terület, amely az új frissítéssel kerül a játékba, ami azt jelenti, hogy rengeteg játékos landol majd itt, különösen, ha a Battle Bus útvonalának kezdete közelében van. Azért a loot miatt viszont mégis megéri.

4. Dirty Docks

Ez a terület nem újdonság, de mégis érdemes kiemelni az itt található hatalmas mennyiségű loot miatt. Nem lesz gondod azzal, hogy gyorsan szuper fegyvereket találj.

A legjobb pedig az, hogy mivel mindenki az új területeken landol, nagy valószínűséggel nem kell aggódnod a területre érkező játékosok miatt, ami azt jelenti, hogy több időd is lesz dolgokat találni.

5. Zero Point

Nos, ez is egy név nélkül maradt terület lett végül, de a loot szempontjából itt elég figyelemre méltó mennyiség található. Érdemes megjegyezni, hogy óvatosnak kell lenned: ez egy teljesen új, hatalmas középpontja a mapnak.

Ez azt jelenti, hogy őrülten népszerű lesz, és kétségtelenül összefutsz más játékosokkal.

Szerinted melyik landing spot lesz a legnépszerűbb az 5. szezonban?

×