A Free Fire News értesülései szerint a nagy sikerű mobilos Battle Royale játék, a Free Fire exkluzív szerződést kötött Cristiano Ronaldo labdarúgóval.

A Free Fire News értesülései szerint a nagy sikerű mobilos Battle Royale játék, a Free Fire exkluzív szerződést kötött Cristiano Ronaldo labdarúgóval. A portugál klasszis így meglepő módon egy lövöldözős játékban kap szerepet, holott ahhoz lehetünk hozzászokva, hogy egy labdát kergetve rohangál a zöld gyepen.

Érdekesség, hogy a leakek szerint külön karaktert készítenek a labdarúgó arcával, vagyis még speciális képességekkel is rendelkezni fog.

 

A Free Fire x CR7 kollaborációról ráadásul egy játékbeli banner rántotta le a leplet. A Cristiano Ronaldóról mintázott karakter speciális képességét Chrono Skillnek fogják nevezni, s a használójának pajzsot és bónusz mozgási sebességet fog adni.

Nem ez az első eset, hogy egy élsportoló akciójátékban kap szerepet, a híres UFC bajnok Conor McGregor például egy Call of Duty epizódban bukkant fel korábban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×