Nem sokkal azután, hogy elindult a Fortnite legújabb évada, a játékosok egy töltési hibával találták szemben magukat Xbox és PlayStation konzolon.

A Marvel tematikájú szezon az eddigi legnagyobb játékon belüli eseménnyel zárult, aztán végre megérkezett az 5. évad. Most, hogy megújult a pálya, jöttek Star Wars skinek és friss Battle Pass van, tényleg sok a látni-és tennivaló a játékban. Azok, akik nemrég sikeresen letöltötték a Fortnite 5. évadának tartalomfrissítéseit, jó eséllyel viszont végtelen töltőképernyő hibával szembesültek, legalábbis konzolon.

Az Epic Games már tisztában van a problémával.

Mivel az új szezon elején általában nagy az érdeklődés, és a veterán játékosok is gyakran visszatérnek, igen sokan tapasztalták az említett hibát. A játékosok arról számoltak be, hogy a véletlenszerűen végtelen töltőképernyőt kapnak, amit csak akkor lehet megoldani, ha újraindítják a játékot. Úgy tűnik, hogy a probléma egyelőre csak konzolokon jelentkezik, tehát, ha Xbox-on vagy PlayStation-ön játszol, ne lepődj meg, ha ilyet tapasztalsz.

„Vizsgáltjuk a problémát, ami miatt a játékosok hosszú betöltési időket tapasztalnak a mérkőzés befejezése után PlayStation és Xbox konzolokon” – osztotta meg a Fortnite Status oldal december 2-án.

 

A betöltő képernyő hibája most prioritást élvez az Epic Games-nél, ami jól látszik a Trello táblán is. Persze nem ez az egyetlen hiba, amivel jelenleg is foglalkoznak a fejlesztők, így még azt sem lehet tudni, hogy mikor sikerül javítani.

Reméljük, minél gyorsabban visszatér minden a rendes kerékvágásba konzolon is.,

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×