Annak ellenére, hogy még egy hét van a megjelenésig, a Cyberpunk 2077 már most a digitális eladási listák élén áll.

Sok 2020-as játékra lehetne mondani, hogy az év egyik legjobban várt játéka, mely jelentős szerepet játszik a digitális és fizikai játékeladások alakulásában. Azonban talán egy címet sem várt annyira a közönség, mint a Cyberpunk 2077-et. A játék fejlesztése még 2012-ben indult, végül a 2018-as E3-on jelentették be. A közösség jó régóta várja a megjelenést, így talán az sem meglepő, hogy már jó előre megvette, aki akarta.

A Cyberpunk 2077 már most uralja az eladási listákat.

Annak ellenére, hogy a játék nagyon sokat késett, és ez kicsit elkeserítette a rajongókat, a játékeladások szép lassan felfelé ívelő mintát mutatnak. Az elmúlt hónapokban kiadott reklámoknak és videóknak köszönhetően sokan döntöttek úgy, hogy digitálisan előrendelik a címet.

Daniel Ahmad elemző nemrég a Twitter osztotta meg, hogy november 29-ig bezárólag, a Steamen a Cyberpunk 2077 volt a legkelendőbb játék. A játék még nem jelent meg, de valahogy sikerült felülmúlnia több játékot is, melyeket jeleltek az idei Game Awardson.

 

Ennek persze köze lehet ahhoz, hogy a Steam Autumn Sale nevű őszi akció ebben az időszakban zajlott, ezért az online felhasználók szívesebben vásároltak játékokat. A fellendülés persze azt is bizonyítja, hogy a késések ellenére még mindig nagyon sokan kíváncsiak a játékra.

Neked már meg van a Cyberpunk 2077? Ha nem, akkor akár tőlünk is megrendelheted. A játék amúgy december 10-én jelenik meg. Tuti!

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×