A Zero Point szezon teljesen felforgatta a Fortnite világot. Jones ügynök menőakciója csakis akkor lehet sikeres, ha szabadon dolgozhat.

A Zero Point szezon teljesen felforgatta a Fortnite világot. Jones ügynök menőakciója csakis akkor lehet sikeres, ha szabadon dolgozhat, ehhez pedig le kell kötnie a Battle Royale sziget népének figyelmét. Így nem volt mit tenni, hatalmas káoszt teremtett, s a galaxis legjobb harcosait és fejvadászait verbuválta össze.

Mivel az új szezon rettentően közel áll a két új generációs konzol, a PlayStation 5 és az Xbox Series X megjelenéséhez, úgy fest, hogy mindkét platform exkluzív tartalommal gazdagodhat.

Korábban már írtunk arról, hogy Kratos, a God of War széria főszereplője hamarosan megérkezhet a szigetre. Ezt a hivatalos PlayStation Twitter oldal is megerősítette egy hanganyaggal.

Ugyan maga a karakter neve nem lett kimondva, a „puszta kézzel ölt isteneket” rész Jones naplójából igencsak sokatmondó.

Itt most ismét elkezdhetnének szomorkodni az Xbox fanok, hogy már megint mindent a PS-es felhasználók kapnak, de ezúttal jobb tervekkel készült az Epic Games. Kiszivárgott ugyanis egy Halo kollaboráció, aminek keretein belül egy Master Chief Outfit, valamint egy tematikus Glider és Emote is érkezik a Fortnite-ba. Ha pedig Kratos PS exkluzív lesz, a Halo tartalmak szinte biztos, hogy az Xboxos vonalat fogják erősíteni.

 

Reméljük mihamarabb kipróbálhatjuk a szóban forgó kozmetikai elemeket, mindkét tábor megérdemli az ikonjuk szerepeltetését.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×