Az új szezon érkeztével rengeteg leak árasztotta el a netet. Ezeknek egyike a God of War skin, amely várhatóan hamarosan megjelenik.

Egy igazán figyelemreméltó skin szivárgott ki legutóbb, mégpedig Kratosé a God of War sorozatból, amely nagy valószínűséggel hamarosan meg is jelenik.

A Fortnite crossoverjeit általában elég nehéz újra és újra felülmúlni. A 4. szezon és a teljes Marvel-témájú battle pass igazán feladta a leckét a továbbiakhoz.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy ezek a crossoverek nem hogy leállnának, hanem más, ugyanolyan népszerű franchise-okat is bevonnak, mint például a God of War, az egyik leginkább elismert játéksorozat.

Egy szuper friss leak szerint Kratos, a GoW főszereplője, a közeljövőben a Fortnite-ba kerül majd. Nyilvánvaló, hogy a PlayStation Store-ban a rajongók már idő előtt kaptak hirdetéseket a skinre.

Emiatt azt is pontosan tudjuk, hogy néz ki:

Nos, eddig még nem erősítették meg a hírt és a skin érkezését, tehát addig csak leakként kezelhetjük, de a szivárgások után a PlayStation nem habozott sokáig.

Közzétettek egy érdekes hangfelvételt amelyet a story szerint Jonesy készített magának jegyzetként.

Bár sem Kratos, sem a God of War nincs külön említve a felvételen, szinte kétségtelen, hogy kiről beszél Jonesy – „Több Istent puszta kézzel győzött le.”

Két nagy kérdés merül fel Kratos hirtelen megjelenésével kapcsolatban: mikor kerülhet be a skin a játékba, és milyen egyéb elemek jöhetnek azzal együtt?

Az első kérdés megválaszolására – még senki sem tudja, bár valószínűbbnek tűnik, hogy az Epic Games inkább előbb, mintsem később teszi elérhetővé.

Ami a többi tematikus kozmetikumot illeti, megdöbbentő lenne, ha a skinhez nem a karakter ikonikus Leviathan fejszéje kerülne, mint használható csákány.

Az egyetlen rossz hír az, hogy szinte biztos, hogy a skin kizárólag a PlayStation felhasználók számára lesz elérhető, hiszen a GoW egy PS-exkluzív franchise.

Nektek hogy tetszik a skin? 

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×