A Zombi mód a CW-ral végre visszatért és Blaze már oda is csapott neki.

Lucas ‘Blaze’ Mosing hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet a közösségi médiában, 3,5 millió YouTube-előfizetővel és 1,6 millió Twitter-követővel rendelkezik.

Miután a Black Ops Cold War november 13-án a nyilvánosság kezébe került, a Twitch adatai is az egekbe szöktek: Több, mint 130.000 új követője lett az elmúlt néhány hétben.

Jelen pillanatban a followerek össz száma 589.000 és ez rohamosan növekszik még mindig, hiszen mindenki kíváncsi milyen újabb rekordokat képes felállítani a közkedvelt Zombi módban.

 

Ezek a rekordkísérletek számos alkalommal igen hamar véget értek a játék összeomlása miatt, de a legutóbbi erőfeszítése végre teljesen akadálymentes volt.

A FaZe-sztárnak társával, Ghostzy-val összefogva sikerült felülmúlnia a korábbi eredményeket és túljutni a 256. körön, más néven a „Round Zero”-n.

Végül a 328. körnél álltak meg.

Blaze elárulta, hogy bár csak néhány körrel döntötték meg a csúcsot, ezt a következő bátor jelentkezőnek igen nehéz lesz felülmúlnia.

Ennek a magas mércének a felállításához mindkét játékosnak a „Ring of Fire” nevezetű Field Upgrade volt a segítségére, amely egy kis kört hoz létre a duó körül, növelve sebzésüket és az ellenségek bizony lángra is kapnak benne.

Blaze és Ghostzy egyébként teljesen véletlenszerűen találkoztak egymással – ahogy egy TikTok kommentben leírta -, és azonnal Zombi kötelék jött létre köztük.

Hetek múlva pedig túl is lépték az addigi 326 fordulóból álló világrekordot.

Azonban itt még nincs vége a történetnek. Sajnos úgy tűnik, hogy „hydrashitoo” és „juanlokoo”, a spanyol duó pontosan ugyanabban az időben vette át a vezetést egy magasabb számmal.

A PC-n játszó páros megdöbbentő rekordot állított 365 körrel, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy Blaze vagy Ghostzy tisztában lenne azzal, hogy mennyivel magasabbra került a léc.

Mit gondoltok ezekről az őrült magas számokról? Nektek mi a személyes rekord eddig?

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×