Úgy tűnik, a PlayStation 4 korszakának nagy címei elég sikeresek voltak ahhoz, hogy a Sony bevállalja a folytatások fejlesztését.

Azt hiszem, abban talán mindenki egyetért, hogy a PlayStation 4 legnagyobb erőssége a single player játékok voltak. Az olyan címek, mint a God of War, a Bloodborne, a Marvel’s Spider-Man, a The Last of Us, a Ghost of Tsushima rendesen megmozgatta a PS közösséget. A jó hír, hogy a Sony nem szeretne szakítani a történetalapú sztorijátékok kiadásával a PlayStation 5 esetében sem.

Hírek szerint már készül a Pókember és a Days Gone történetének folytatása is.

Természetesen most, hogy megjelent a PS5, van mivel játszani. Van, aki a Spider-Man: Miles Moralest pörgeti, mások pedig a Demon’s Soulst. Egy korábbi bemutató alkalmával az is világos lett, hogy jön az új God of War, a Ratchet & Clank és a Horizon Zero Dawn folytatása is.

Most egy Reddit bejegyzés összesen 18 lehetséges, eddig be nem jelentett PS5 exkluzív játékot sorolt fel.

FLACO1942 a Redditen egy olyan összeállítást készített, ami taglalja a PS5-re készülő, jelenleg fejlesztés alatt álló exkluzív címeket. Bár ezek között jól ismert stúdiók eddig ismeretlen című játéka is szerepel, van néhány érdekes cím, amire érdemes felfigyelni.

Köztük ott van a Days Gone és a Spider-Man folytatása is. Az említett címek sikerei miatt ez persze nem is annyira meglepő. Ráadásul a Miles Morales vége miatt sejthető, hogy Peter Parker kalandozási nem értek véget. Persze, hogy a fejlesztők hogyan viszik tovább a történetet, az még nem világos.

A lista további érdekessége a régóta pletykált Silent Hill újraindítása is, valamint a Bluepoint Games feldolgozásai. Bár FLACO1942 nincs meggyőződve arról, hogy a stúdió következő remake projektje a Metal Gear Solid lesz, simán előfordulhat. A lista kitér a Sony újonnan alapított San Diego stúdiójának játékára is, amelyet sokan új Uncharted-nek tartanak.

A lista emellett megemlít titokzatos új játékokat a Naughty Dog-tól és a FromSoftware-től is, legyen az a Bloodborne Remaster, a The Last Of Us Part II multiplayer, a Ghost Of Tsushima 2 és még sok más.

Érdemes elolvasni a teljes listát azoknak, akiket érdekel, hogy milyen exkluzív címekkel lephet meg minket a jövőben a Sony. Az biztos, hogy a kiadók és a fejlesztők igyekeznek kiaknázni az új rendszerben rejlő lehetőségeket.

Izgatottan várjuk a PS5 jövőjét.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×