Végre december van, ami azt jelenti, hogy közel az Overwatch éves Winter Wonderland névre keresztelt karácsonyi eseménye.

Nem csak a december köszöntött be, de szép lassan minden játékban felkészülnek a fejlesztők a karácsonyi események bevezetésére. Nincs ez másképp a Blizzard háza táján sem, így természetesen idén is lesz Winter Wonderland, rengeteg új skinnek és limitált ideig tartó, különleges játékmódokkal.

Ezúttal két Winter Wonderland játékmód is jön: a Mei Snowball Challenge és a Yeti Hunter.

Csakúgy, mint Summer Games és a Halloween Terror 2020 esetében, ne számítsunk arra, hogy a játékmódok alaposan megváltoztak a korábbi évekhez képest. Ehelyett inkább néhány apró módosítást eszközöltek a klasszikusokban.

Mei Snowball Offensive

Itt minden játékosnak Mei-ként kell játszania, elsődleges fegyveréből hógolyót lövöldözve. Ha eltalálunk egy ellenfelet, akkor az kiesik a játékból. Az a csapat veszít, amelyiknek nincs már játékosa.

Yeti Hunt

A Yeti Hunt a Mei playereknek azt a feladatot adja, hogy fagyasszanak le egy Yetit Nepal Village-ben.

Új Winter Wonderland skinek

Persze az esemény során új skinekhez is hozzá lehet majd jutni, aminek témája persze szintén a karácsonyi ünnep, beleértve a téli sportokat is persze. Az elmúlt évek népszerű skinjei közé tartozik a Santa Torbjorn, az Ugly Sweater 76, a Nutcracker (Diótörő) Zenyatta és a Beachrat.

Hogy idén milyen skinek érkeznek, azt a Blizzard később leplezi le. Amúgy D.Va, Baptiste, Brigitte, Genji és Echo még nem kapott Winter Wonderland skint, így van esély arra, hogy ezúttal ők kerülnek sorra.

Mikor kezdődik az esemény?

Korábban a Winter Wonderland december 13-án, 12-én, 11-én és 10-én kezdődött, és mindig keddre esett. Ennek alapján a december 8 és a december 15 is szóba jöhet. Ne feledjük, hogy közeleg közben az Overwatch 2 megjelenése is, így még az is lehet, hogy ez lesz az Overwatch 1 utolsó karácsonyi eseménye.

Te már várod?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×