Ismét cserélődött a portfólió.

Már biztosan mindenki megszokta, hogy az Epic Games időről-időre új ingyenes játékokkal készül a nagyközönség számára. Ezúttal sem maradt el az ováció, a múlt heti MudRunner után most egész új vizekre evezünk. Aki szerette a 80-as 90-es évek oldalnézetes akciójátékait, az garantáltan nem fog csalódni.

Az amúgy 15 eurót, azaz 5400 forintot kóstáló Cave Story+ került a kalapba, ami pont úgy néz ki, mint egy vérbeli klasszikus, ennek ellenére a játékélmény egyáltalán nem egysíkú.

 

A történet szerint egy sötét barlangban ébredsz, nem emlékezve arra, ki vagy, honnan jöttél és miért vagy egy ilyen helyen. Felfedezve a Mimiga falut megtudod, hogy az egykor gondtalan mimigákat egy mániákus tudós veszélyezteti. A mimigák minden reménye egy szótan, amnéziás fiú vállaira nehezedik, aki a saját nevére sem emlékszik.
Fedezz fel futva, ugrálva, lőve és repülve egy hatalmas, a klasszikus 8 és 16 bites játékokra emlékeztető akció-kalandot. Tudd meg, honnan származik e világ ereje, és vedd azt használatba, hogy megállítsd a mániákus gonosztevőt és megmentsd a mimigákat.

A játékot erre találjátok.

Az ajánlat jövőhét csütörtök 17:00-ig él. Ezt következően érkeznek majd ismételten az újabb címek.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×