Ugyan már mindenki azzal van elfoglalva, hogy az új Battle Pass tartalmakat farmolja, mégis fontos egy rövid ideig visszatekintenünk a tegnap estére.

Ugyan már mindenki azzal van elfoglalva, hogy az új Battle Pass tartalmakat farmolja, mégis fontos egy rövid ideig visszatekintenünk a tegnap estére. Akkor még ugyanis nem a Jones ügynök által összeverbuvált fejvadászok, hanem a Marvel képregényes univerzum dominált. Ráadásul a történet elérte a tetőpontot.

Megérkezett Galactus, a hosszú hónapokon keresztül készülő hősök és játékosok pedig felvették a kesztyűt a galaktikus entitással. Az Epic Games vezetősége azt ígérte, hogy a Galactusszal vívott harc a játék történetének leglátványosabb játékbeli eseménye lesz, s az az igazság, hogy nem hazudtak. Aki ott volt, tudja, hogy mennyire fantasztikus munkát végeztek a fejlesztők. A kicsivel több, mint 10 perces esemény az elejétől a végéig lebilincselő és látványos volt.

 

Sokan készültek arra, hogy nagy durranás lesz, így rendesen meg is érezték a szerverek a felhasználók nyomását. A Twitch például egy rövid időre össze is omlott az érdeklődők nyomása alatt. A hivatalos Fortnite Twitter oldal a reggeli órákban leközölt egy számot, amitől még mindig kerekedik a szemünk.

A Galactus-esemény több, mint 15 millió játékost mozgatott meg egy időben. S még további 3,4 millióan követték online a Youtube-on és a Twitch-en.

Ezek őrületes számok, korábban egyetlen Fortnite esemény sem tudott ilyen számokat produkálni. Reméljük még sok ilyenben lesz részünk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

×