Bár a PUBG Paramo mapja csak a 9. évad elején került be, a szezon végén el is távolítják. Nincs sok idő, hogy játssz rajta.

A PUBG egyik legnagyobb újdonsága volt nemrégiben, hogy a fejlesztők egy teljesen új, 3×3 kilométeres pályát hoztak be a játékba. Ez azt eredményezte, hogy sokan visszatértek a játékhoz, hogy új izgalmakat szerezzenek.

A PUBG egyik legkisebb pályáját, melyen egy aktív vulkán van, most eltávolítják a játékból.

A PUBG 9. évadának Ranked módja december 16-án ér véget, aztán jön egy velős szerverkarbantartás. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 2 hét maradt arra, hogy kiélvezzük Paramót, mielőtt örökre eltűnik. Érdekesség, hogy a 9. évad megjelenésekor a PUBG fejlesztői egy hivatalos lore oldalt is létrehoztak, mely átfogó történeti hátteret adott a maphoz, hogy többet tudjunk meg róla. Ennek ellenére a története véget ér.

A karbantartás után valószínűleg elindul a 10. évad, már Paramo nélkül. Hogy akkor mi változik a játékban, azt egyelőre nem lehet tudni. A PUBG Corp. a napokban tette közzé a Twitteren, hogy csak pár nap van hátra, hogy valaki Paramo pályán játsszon, aztán eltávolítják. Hogy pontosan miért tesznek így, arról semmilyen részletet nem osztottak meg.

 

Azért is érdekes a dolog, mert Paramo a játékosok körében igen népszerű pálya lett, sőt: az egyik legjátszottabb map. Sokan már most felháborodásukat fejezték ki, amiért így döntött a fejlesztőcsapat. Persze az is lehet, hogy valamit terveznek, és így próbálják felhívni a játékosok figyelmét. Bár bosszantani a játékosokat érdekes módszer lenne…

Ha tehát valaki kedveli a mapot, itt az idő, hogy még utoljára elindítsa a meccseket rajta. Neked hiányozni fog Paramo?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×