Ki találta ki, hogy jó ötlet lesz egy belső nézetes Jézus-szimulátor? Miért akarnék egy fordított világot, ahol disznók mészárolnak embereket? Ellenőrzi ezeket a Steam?

A Steam baromi jó lehetőséget ad a fejlesztőknek, hogy publikálhassák játékaikat. Az viszont ennyi idő után már tök nyílvánvaló, hogy rengetegen visszaélnek vele, és elárasztják a platformot igénytelen szeméttel.

Hogy miért? Azt nem teljesen értjük, de összeszedtük nektek a tíz legdurvábbat, ami között még olyan is volt, ami után effektíve szemet kellett mosnunk… Jézus- és Mózes-szimulátor (előbbiről már korábban is írtunk), de van autótakarító szimulátor, hajóbontó-szimulátor, sőt még egy fura fordított világ, ahol disznókként kell embereket vinnünk a vágóhídra… De most komolyan: ki fejleszt ilyeneket?

Nézzük a legőrültebb Steam játékok listáját!

 

Ti találkoztatok már ilyen hirdetésekkel? Esetleg próbáltátok a kiadó megjelent játékait? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×