Szivárgások szerint úgy tűnik, hogy a Black Ops Cold War ünnepi eseményre készül, aminek keretein belül Nuketown is új külsőt kap egy időre.

Hogy repül az idő. Máris december van, és pár hét van karácsonyig. Így aztán nem is olyan meglepő, hogy hamarosan minden játék karácsonyi eseményre áll át. Valószínűleg így lesz ez a Call of Duty: Black Ops Cold War esetében is.

Ha minden igaz, Nuketown is karácsonyi változatot kap.

Nuketown egy klasszikus, a játékosok körében mindig is közkedvelt pálya volt, így mindenki nagyon örömmel vette, amikor november 24-én visszatért a Cold Warban. Ami egyszerű pályaként indult még a Black Ops 1-ben, az az évek alatt számos változatban jelent meg, a futurisztikus dizájntól kezdve a 80-as évek hangulatán át mindenféle formában láttuk már.

Új szivárgások szerint egy furcsa hiba leplezte le, hogy ezúttal talán ünnepi ráncfelvarrást kap. Sőt: Nuketown nemcsak ünnepi dekorációval lesz kiegészítve, de úgy tűnik, hogy jön egy éjszakai változat is.

Az interneten már most megjelentek a Nuketown karácsonyi változatának képei, így meg is nézhetjük, hogy milyen hangulatra számíthatunk. Egyes játékosok már most egy-egy bug miatt megtapasztalhatták a díszeket, ám egyesek szerint ez nem szivárgás, csupán egy egyszerű hiba, ami nem jelent semmit.

Jelenleg tehát nem lehet biztosra venni, hogy lesz valamilyen karácsonyi díszítés Nuketown mapon, ám az biztos, hogy érdekes hangulata lenne így a pályának. Valószínűleg ahogy közelebb kerülünk az ünnepekhez, az is kiderül, hogy mivel készül majd a Treyarch karácsonykor.

Izgalmas lenne mondjuk egy Warzone havazás…

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

×