Mirage, Dust 2 és sok már map került be a workshopba, amiből már tudni lehet, hogy hamarosan változáson mennek keresztül.

Régóta hallunk arról, hogy a Valve rengeteg változást és újdonságot ígér a hamarosan induló Operation érkezésével. Többek között új játékmódok is megjelennek majd, illetve pályaváltozásokra is lehet számítani. November 2-án a legnépszerűbb CS:GO mapok közül hét, Mirage, Inferno, Overpass, Nuke, Train, Vertigo és Dust 2 is bekerült a workshop update mappába.

Ez alapján a rajongók biztosra veszik, hogy ezek a pályák kapnak változást.

Mirage

Korábban ugyanis már tapasztaltuk, hogy a Steamen a Műhely-elemek közé bekerültek a mapok korábbi változatai annak érdekében, hogy kvázi elmentsék őket a jelenlegi állapotukban. Ez általában nagyobb frissítések előtt volt tapasztalható, amikor mapváltozást is eszközöltek. Valószínűleg most is ez a helyzet.

Amellett, hogy a pályák az új operation alatt átalakulnak, az is lehetséges, hogy a fejlesztők esetleg karácsonyi hangulatot szeretnének varázsolni ezekre a pályákra. Mivel néhány hét múlva karácsony, lehet, hogy valamilyen esemény várható. Az ilyen téli változások rendszeresek a CS:GO-ban, például hógolyó kerül a pályákra.

Egyelőre nincs egyértelmű válasz arra, hogy milyen frissítések várhatók, arra viszont biztosan lehet számítani, hogy hamarosan a Műhelyben látható mapok valamilyen változáson mennek keresztül.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

×