Nyolc évvel azután, hogy bemutatták a Call of Duty franchise-ban, a Black Ops 2 Raidje talán végre visszatérhet a Cold Warban.

A 2019-es Modern Warfare-ben a fejlesztők nagyon jól tették, hogy igyekeztek visszahozni a korábbi Call of Duty játékok hangulatát, elemeit, pályáit és fegyvereit. A Treyarch minden bizonnyal folytatja ezt a jó szokást, és a klasszikus Nuketown után még több olyan tartalmat terveznek, melyeket egy-egy korábbi BO címből már ismerhetünk. Legalábbis ez derül ki a forrásfájlokból…

Forrásfájlok alapján a klasszikus Raid map visszatérhet a Cold Warban.

A Black Ops 2 még 2012-ben jelent meg, azóta pedig már nyolc új cím érkezett a sorozatban. Ezek közül viszont csak egyben lehetett viszontlátni a Raidet, a CoD: Mobile-ban. Miközben az évek során számtalan régi map jelent meg az új játékokban, a Raid valahogy mindig kimaradt. De talán csak mostanáig.

Adatbányászok ugyanis felfedezték, hogy a Raid a jövőben talán ismét reflektorfénybe kerülhet, amikor december 10-én elindul a Cold War Season 1.

Mivel az első évad tartalmainak egy része már megtalálható a forrásfájlok között, így találtak rá az adatbányászok az „S1_map_raid_tu_cairo” kódsorra. Persze ez nem erősíti meg azonnal, hogy bekerül majd a pálya, de azt talán elmondhatjuk, hogy a Treyarch dolgozik azon, hogy visszahozza.

 

Ami viszont különös, a kódsor vége: Cairo. Az eredi map helye Los Angeles, Cairo (Kairó) viszont Egyiptom fővárosa. Szóval amikor majd megjelenik a map, talán már teljesen más helyszín sajátosságaival kapjuk meg.

A Black Ops Cold War első évada december 10-én indul. Mivel még nem nyert megerősítést, hogy ekkor a Raid map is bekerül, azért tekintsük csak pletykának….

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×