Vett magának egy PS5-öt, feleségének azt állítva, hogy légtisztító. Lebukott, így el is kellett adnia a gépet.

Néhány hete hivatalosan is megjelent a Sony új konzolja, a PlayStation 5. Bár a gépet a legtöbb helyen szinte lehetetlen beszerezni, bizonyára mindenki hallott már a haszonlesőkről, akik több gépet vásárolnak fel, hogy jó áron adják őket tovább. Így tehát, ha hajlandóak vagyunk többszörös árat fizetni, hozzájuthatunk a konzolokhoz. Ám Tajvanon valaki teljesen más okból vált meg a konzoljától – írja a TalkEsport.

A feleség ugyanis közbeszólt.

Történt ugyanis, hogy egy tajvani férfi, Jin Wu úgy gondolta, vesz magának egy PS5-öt egy random embertől a neten, aki valamiért meg akar válni új konzoljától. Mivel a neten rengeteg átverésről lehet hallani, Wu alapos volt. Megállapodtak, hogy Wu megveszi a PS5-öt, amit ráadásul egész jó áron kínálta a férfi. Legalábbis állítása szerint ez volt a legolcsóbb PS5, amit a neten talált. Amikor találkoztak, Wu látta, hogy középkorú férfiről van szó, aki látszólag tud egy-két dolgot a videojátékokról. Wu meg akart bizonyosodni arról, hogy minden rendben a géppel, főleg hogy olcsón kínálják.

Kép: Facebook

A beszélgetés során kiderült, hogy a tajvani férfi azért szeretne megválni a konzoljától, ráadásul nem is olyan magas feláron, mert a felesége erre kényszerítette. A férfi ugyanis becsapta a feleségét, és azt mondta neki, hogy légtisztítót vett és nem PS5-öt. A feleség persze rájött a dologra és arra kényszerítette őt, hogy adja el a konzolt. Wu tehát jól járt.

Lám, nem csak olyan előadók vannak a neten, akik haszon miatt adnak el PS5-öt. Van, aki egyszerűen csak nem engedheti meg magának, hogy otthon tartson egyet, ha a feleség nem engedi. Bármennyire is furcsa, ez egy szomorú hír. Egy perces néma csendet kérek szerencsétlen gamer társunkért…

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×