Mintha az online harc nem lenne elég nehéz alapból is, egy bátor streamer egy Rock Band gitárral vette fel a harcot az ellenséggel.

Természetesen sok olyan esetet hallottunk már, amikor valaki egy játékot különleges irányítóval játszik. Van, aki dobol, van aki krumplin játszik stb. Miközben a Call of Duty játékok kapcsán jó régóta megy a vita a bill-egér kombó és kontroller használat kapcsán, valaki úgy döntött, egy videojáték-hangszert vet be mások ellen, online.

TheStivieP egy Rock Band gitárral szállt szembe az online Cold War ellenfelekkel.

A különleges perifériák használata mondhatni már-már egy 2020-as trend lett. Mindenki szeretne bravúros győzelmet aratni Dark Souls 3-ban egy táncszőnyeggel. Azonban a gyors, online multiplayer játékok valahogy kimaradtak ezekből a kísérletekből, mivel kevesen bátrak eléggé ahhoz, hogy betámadjanak másokat. TheStivieP viszont elég tökös volt hozzá.

I Got A Kill In MP With a Rockband Guitar. 🙂
byu/TheSteviePee inblackopscoldwar

Aki nem tudná, a Rock Band egy ritmusjáték, amihez egy külön gitárt is kiadtak, mint kontrollert. TheStivieP ezt csatlakoztatta a PC-hez. Célja ezzel nem volt más, csak hogy valakit megalázzon ilyen módon a Cold Warban.

A fenti videó minden bizonnyal felháborítja a Call of Duty közösség néhány tagját, mivel ez egy jó példa arra, hogy miért csalódtak egyesek a játékban. Az online multiplayer általános problémája a kiegyensúlyozatlanság. Vagyis lehetségessé válik, hogy valaki egy gitárral gyilkoljon, illetve ha Stivie nem sikeres, azzal hátráltatja a csapatát. Szóval valaki mindenképpen pórul jár.

Ettől függetlenül a megoldás vicces, nem? Vagy…. nem?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×