Minden jel arra utal, hogy a várva várt új Call of Duty Battle Royale map hamarosan megérkezik. Már kozmetikai elemeket is szivárogtatnak az adatbányászok.

Minden jel arra utal, hogy a várva várt új Call of Duty Battle Royale map hamarosan megérkezik. A Cold Warban feltűnt pár kozmetikai tárgy, ami a Nuke esemény során lesz feloldható a Warzone-ban.

Fontos lesz mindez, ugyanis ha minden igaz ez lesz az az időszak, amikor a Modern Warfare-nek búcsút intve átállunk az új Cold War rendszerre.

Az eseményt már folyamatosan elő is készítik a fejlesztők, most éppen pár feloldható kozmetikai elem szivárgott ki a világhálóra.

 

Egy, a Nuke eseményre hajazó ikont és egy Alcatraz témájú Calling Cardot is feloldhatunk majd az új időszak ünneplése során. Utóbbi arra utal, hogy nemcsak a Cold War motorjára áll át a játék, hanem bizony a sokat emlegetett új pálya is befuthat. A legtöbb leak legalábbis Alcaztazra terelné az új Warzone élményt.

Ennél persze biztosan nagyobb durranásra készül a Treyarch, de jelenleg csupán ennyi információt kaptunk az adatbányászoktól az eseményt illetően.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×