A legújabb Call of Duty: Black Ops Cold War hiba 100 méter magasan tartja a játékosokat, lehetetlenné téve a harcot.

Természetesen senki számára nem újdonság, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War sem mentes a különböző hibáktól. A játékosok a cím megjelenése óta szenvednek egy-egy bug miatt, melyek közül néhány igen igazságtalan vagy éppen vicces, de akár bosszantó is lehet. Most egy olyan hiba jelent meg, ami konkrétan lehetetlenné teszi a játékot.

A legújabb hiba nem engedi leszállni a játékosokat a pályára.

Bár az új hiba első ránézésre vicces lehet, az érintett játékosok számára csak pár pillanatig az. Az egész olyan, mintha a Treyarch nem végzett volna alapos tesztelést a játékmódokat illetően.

Azok, akik mostanában a Fireteam Dirty Bomb játékmódot szeretnék játszani, legyenek óvatosak, hiszen a jelenség bárkivel előfordulhat. A Redditen knoxxb1 videót is közzé tett róla, így jól látszik, hogy mi történik. A játékosok bár megjelennek a pályán, nem zuhannak le, nem tudnak leérkezni és harcolni. A legrosszabb az egészben, hogy ez nem vonatkozik mindenkire. Egyes játékos láthatóan leérkeznek és játszanak. Knoxxb1 csapata viszont kimarad a mókából.

Fireteam: Dirtybomb gamebreaking bug from blackopscoldwar

Ráadásul a játékosok nem képesek megölni magukat és újjáéledni, hogy megoldják a problémát. A mérkőzés hátralévő részében nekik az égen kell maradniuk és annyit tehetnek, hogy bosszankodnak.

Nagyon reméljük, hogy a Treyarch nagyon hamar megtalálja a hiba okát, és javítani fogják azt, még az első évad december 10-i indulása előtt. Mielőtt mindenki kedve elmegy a játéktól…

Te találkoztál már az említett hibával?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×