Úgy hírlik, hogy a Ubisof fejleszt egy új Prince of Persia játékot is. Nem, nem a jövőre érkező The Sands of Time Remake-ről beszélünk.

Még idén szeptemberében jelentették be a 2003-as Prince of Persia feldolgozásának megjelenését, természetesen azután, hogy számos pletyka keringett már róla az interneten. A játék persze a remake címet viseli, ám az eddigi információk alapján ez inkább remasternek tűnik. Akárhogy is, a rajongók persze örülnek a hírnek, hiszen sok játékos számára meghatározó volt a cím, és jó lesz újra a nosztalgiavonatra felülni. A The Sands of Time Remake elvileg 2021. január 21-én jelenik meg.

Pletykák szerint viszont egy teljesen új Prince of Persia játék is készül a franchise-ban.

A szóbeszéd egy YouTubertől, Lazy Assassintől származik, aki korábban helyesen „jósolta” meg a remake készítését is. A tartalomkészítő nemrég azt állította, hogy olyan infók birtokában van, ami alapján feltételezhető, hogy egy új Prince of Persia játék fejlesztése indult el a Ubisoft háza táján. Ha minden jól megy, a játék valamikor 2023 és 2024 között jelenhet meg, ami azt jelenti, hogy a fejlesztés még nagyon a kezdeti szakaszban tart.

Mint minden pletykát és spekulációt, ezt is jókora fenntartásokkal érdemes kezelni, hiszen ez egyáltalán nem vehető biztosra. Ám az is igaz, hogy ennek a YouTubernek néha igaza lett.

„A Ubisoft egy teljesen új PoP játékon dolgozik, amely nem remake lesz” – mondta legutóbbi videójában (06:16).

 

Ha lehet hinni ennek a hírnek, akkor a Ubisoft teljesen újraindítja a franchise-t, a remake elkészítésétől függetlenül. Te mennyire örülnél egy új Prince of Persia játéknak?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×