Ha lehet hinni Donald Mustardnak – a Fortnite kreatív igazgatójának -, a ma esti játékbeli esemény a lövölde történetének leglátványosabbja lesz.

Ha lehet hinni Donald Mustardnak – a Fortnite kreatív igazgatójának -, a ma esti játékbeli esemény a lövölde történetének leglátványosabbja lesz. Holott láttunk már rakéta kilövést, mecha kontra szörny harcot, sőt még egy hatalmas fekete lyukba is beleborultunk már.

Ma viszont a Marvel képregényes univerzumból érkezik meg Galactus, aki be szeretné kebelezni a Fortnite világot.

 

Az előzetes információk alapján hatalmas csatára kell készülni, a játékosok ugyanis még Battle Bust is vezethetnek majd az entitás elleni harcban. Mondjuk erre szükség lesz, ugyanis hatalmas erővel bír Galactus. Tony Stark a teljes szezonon keresztül bütykölte a buszokat, hogy harckészültségbe álljanak, s ma végre élesben is kipróbálhatjuk őket.

 

Ahogy az korábban is történt, ezúttal is külön várót kap az esemény, nehogy kiszoruljanak a játékosok, vagy idő előtt életüket vesszék. Ez azt jelenti, hogy lesz időnk kicsit szórakozni a szigeten még mielőtt beindul a nagy menet.

Hogy mikor?

Az Epic Games információi szerint magyar idő szerint este 22 óra környékén fut be Galactus, vagyis relatíve későn. Ha érdekel a Marvel karakter ténykedése, akkor 21 óra körül már ildomos lesz a szerveren csücsülni, nehogy a túláradó érdeklődés miatt kiszorulj.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×