Mostanában sokat lehet hallani Alexandria Ocasio-Cortez, az államokban ténykedő politikusnőről. Ezúttal jótékony célból nyúlt az Among Us-hoz.

Mostanában sokat lehet hallani Alexandria Ocasio-Cortez, az államokban ténykedő politikusnőről. Most voltak választások az USA-ban, így egy-két alak sokkal aktívabb volt, mint a korábbi időszakban. Hogy AOC miért olyan érdekes közülük? Nos azért, mert ő is ugyan olyan gamer, mint mi.

Korábban azért került be a gamingre érzékeny internetezők figyelmébe, mert Twitteren arról beszélt, hogy mennyire szereti a League of Legends nevű híres MOBA-t. Nyáron nagy örömmel osztotta meg a követőivel, hogy már Silver szinten supportol, s még arról is beszélt, hogy ki a kedvenc hőse.

A választások során pedig úgy döntött, hogy népszerűsíti a politikát a játékosok körében is.

A legnagyobb Twitch streamerekkel játszott Among Ust, olyan neveket mozgatott meg mint Pokimane, vagy Myth. Most ismét az Among Ust kérte segítségül, ám sokkal nemesebb cél érdekében. Közösségmegsegítő kampány céljából indított adománygyűjtő streamet. Az eredmény magáért beszél.

 

AOC was able to raise $200,000 for local food pantries, eviction defense legal aid, & community support organizations.

Közzétette: theScore esports – 2020. november 30., hétfő

A TheScore Esports jelentése szerint több, mint 200 ezer dollárt gyűjtött egyetlen stream alatt AOC, ami közel 60 millió forintnak felel meg. A politikus óriási sikerként könyvelte el az eseményt, reméljük látunk még tőle ilyesmit a jövőben.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×