A Fortnite történetének leglátványosabb és legnagyszabásúbb eseményére készülnek a fejlesztők. Már csak az a kérdés, hogy mi jön azután…?

A Fortnite történetének leglátványosabb és legnagyszabásúbb eseményére készülnek a fejlesztők. Már az is nagy durranás volt, hogy az egész szezonban Marvel tartalmakkal árasztott el minket az Epic Games, de most Galactus érkezésével még egy lapáttal rádobnak az összélményre.

A történet szerint az entitás a Zero Pointért jön, amit tervei szerint fel is szeretne falni. Ez egyértelműen a Fortnite világ pusztulásával járna. Épp ezért érkezett egy halom Marvel szuperhős, hogy segítsenek megállítani Galactust.

Kép forrása: Fortnite Battle Royale

Ma este kezdetét is veszi a játékbeli esemény, amiről nem lenne jó lemaradni, ugyanis nem lesz megismételve. Arra is lehet számítani, hogy a történések örökre rányomják a pecsétjüket a játékra, ezzel előkészítve a következő szezont. A Fortnite Chapter 2 ötödik „epizódja” lesz az, aminek egy ilyen Marvellel túlfűtött időszak után igazán nagyot kell szólnia.

De mire készülhetnek a fejlesztők?

Vannak olyan elképzelések, amik szerint a Black Hole esemény (nem hivatalos név) igazából nem egy fekete lyukat, hanem egy féreglyukat mutatott be. Ez pedig azt jelentené, hogy a Chapter 1 során megszokott és megismert sziget igazából még nem pusztult el. Ha megvan a technológia, akkor akár még vissza is utazhatnánk oda.

Véleményem szerint a Fortnite közösségnek most arra lenne a legnagyobb szüksége, hogy visszakapjon egy kicsit abból, amit a játék „aranykorának” neveznek. Ez pedig kezdetben lehetne a régi sziget.

Fortnite, Battle Royale, Victory Royale

Kép forrása: Fortnite: Battle Royale

Ma már minden nagyobb Battle Royale játék több pályával rendelkezik. Pontosan azért, hogy a játékosok újra és újra megújíthassák maguknak az élményt. A Fortnite ebben rendesen le van maradva, a különféle játékmódokon kívül nincs lehetőség váltani.

Úgy gondolom, hogy azzal tenne a legjobbat az Epic, ha bevezetnék a több pályás rendszert. Minden bővítés és módosítás mellett ez lenne számomra a legnagyobb ajándék a fejlesztőktől. Na meg felőlem visszatérhetnek a Star Wars tartalmak is, elvégre már azok a jogok is a Disney-hez, s így a Marvelhez is tartoznak.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×