Új játékmód a láthatáron.

A Riot új sikerjátéka volt a legnagyobb meglepetés idén, persze hátra van még egy Cyberpunk 2077, de ettől függetlenül a Valorantot már több tucat díjra jelölték az év végi Game Awards keretei között. Ameddig várunk a sorsolásra, a rajongók szüntelenül pörgetik a játékot. Viszont úgy fest, hogy a klasszikus 5v5 hamarosan egy kicsit a háttérbe szorul majd, vagyis egész pontosan egy új móddal készülhetnek a fejlesztők.

A jól ismert battle royale-jal bővülhet a Valorant.

Elsőre talán kicsit furcsa elképzelni, főleg a karakterek megannyi különleges képességével. A hírt a népszerű szivárogtató, PlayerIGN szállította, aki szerint a Riot épp most teszteli egy kisebb csoporton a Valorant battle royale módját.

A híresztelés persze nem 100%-os, annyi viszont bizonyos, hogy pár kínai játékos jelenleg olyan exkluzív tartalmakat tesztelhet a Riot berkein belül, amire idáig még nem volt példa. Azt, hogy pontosan mi is ez a nagy dobás, még nem lehet tudni, még akár az is lehet, hogy a mobilos verzió áll készen a startra.

Hamarosan úgyis kiderül, mindenesetre érdekes lehetőségek rejlenek a Valorant battle royale környezetében… Ti kipróbálnátok?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×