Egy Warzone játékos megdöntötte a legtávolabbi sniper lövés világrekordját. Még senki nem ölt ilyen messziről a népszerű battle royale játékban.

A Call of Duty: Warzone világrekordjai mindig lenyűgözők. Legutóbb azt mutattuk be, ahogy az egyik profi játékos összesen 60 killt szerzett egyedül 4 fős csapatok ellen, ezzel felállítva egy új világrekordot. Most egy friss rekord született.

Egy játékos olyan messziről lőtt ki valakit sniperrel, mint még soha senki a játék történetében.

Azt persze tudni kell, hogy a játékon belüli korlátozások miatt a lövedékek csak július óta képesek különösen messzire jutni a Warzone-ban. Ez azonban már megváltozott, emiatt már meg is született az eddig tapasztalt legtávolabbi lövés.

Tudni kell persze, hogy az egész szervezett esemény volt. DefendTheHouse egy custom meccs során a börtönnél állt, a játékosok egy csoportja pedig a gátnál gyülekezett. Több mint 3 ezer méter választotta el őket. Ilyen nagy távolságból célozni is igen nehéz volt, szóval le a kapalappal.

 

A sok próbálkozás után aztán a játék beadta a killt, aminek során a lövedék 3068,07 métert tett meg. Ez közel 600 méterrel hosszabb lövés, mint a korábbi világrekord. Bár így is világrekordnak számít, nyilván érdekesebb lenne a dolog, ha normál meccsen találna be így valaki.

Azt viszont ez alapján biztosra vehetjük, hogy lehetséges.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×