A SEGA rajongók beírhatják a naptárba a dátumot, ekkor jelenik meg ugyanis a sikeres mozi folytatása. Persze nincs közel a megjelenés.

A SEGA üdvöskéjének mozifilmje nem is olyan rég, 2020 elején jelent meg, és úgy tűnik, olyan sikeres lett, hogy máris készül a folytatás. Ez persze nem nagy hír, azonban most már azt is tudjuk, hogy a Sonic, a sündisznó 2 mikor kerül hivatalosan a mozikba.

A Sonic, a sündisznó 2-re még 2022. április 8-ig kell várni.

Legalábbis ezt állítja az Eurogamer és a Comicbook forrása. A Sonic, a sündisznó nem volt szörnyű videojáték-adaptáció, persze nem is mondanám olyan alkotásnak, amit olyan sokszor néznék újra. De sokkal jobb volt, mint az Assassin’s Creed film, az biztos. Az új Sonic film forgatása egyébként 2021 márciusában indul, persze csak akkor, ha akkor már nem lesz ilyen súlyos a világjárvány okozta helyzet. A dátumot persze érdemes fenntartásokkal kezelni. Lehet, hogy szivárgás, de simán lehet spekuláció is.

Az viszont biztos, hogy a film folytatása már zöld utat kapott. Reméljük, hogy 2022 tavaszán valóban megjelenik, és akkor szépen beülhetünk a mozikba.

Jim Carrey korábban azt nyilatkozna, hogy nagyon szeretné folytatni a munkát a karaktere, Dr Robotnik bőrében.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×