Közel 15 millió forintnak megfelelő összeggel volt leakciózva egy tévé az Egyesült Államokban, mégsem kapkodtak érte a vevők.

A Samsung idén úgy gondolta, olyan Black Friday akciót hirdet, amit még senki soha. A hír akkora volt, hogy az egész világsajtót bejárta, ám ennek ellenére nem kapkodták el a leakciózott okostévét. Pedig talán ez volt a legnagyobb mértékű leértékelés az idei Black Friday során.

50 ezer dollárral került kevesebbe a Samsung okostévé.

Tudni kell, hogy a Black Fridayt a következő héten (vagyis ma) a Cyber Monday követi, hasonlóan nagy akciókkal. Sok helyen azonban az egész hétvégén is élnek a kedvezmények, így kvázi a két esemény összemosódik. Most hogy a járvány miatt mindenki inkább a neten vásárol, ez még inkább igaz.

A Samsung amerikai online áruháza 50 ezer dollárral, azaz nagyjából 15 millió forinttal olcsóbban kínálta a Q900-as típusú okostévét. Nyilván felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem fogyott el teljesen a készlet?

Hát azért, mert a hihetetlen mértékű árengedmény ellenére is 50 ezer dollárt kell kicsengetni érte, vagyis a 15 millió forintnak megfelelő összeg a készülék teljes árának a fele. Kevesen vannak, akik 100 ezer dolláros (kb. 30 millió forint) tévét vesznek. Még akkor sem valószínű, hogy beruháznak az emberek erre, ha 50 százalékkal van leakciózva.

A tévé egyébként mindent tud, amit egy okostévének tudnia kell. Azért ilyen drága, mert rettenetesen nagy a képernyője: 98 hüvelykes, azaz 249 centiméteres.

Te vennél ennyiért okostévét?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×