A Call of Duty: Mobile-ban a Cyber Monday alkalmából kedvező áron szerezhetünk be különleges skincsomagokat. Van, ami emiatt jelent meg.

A Call of Duty: Mobile valamivel több mint egy évvel ezelőtt, 2019. október 1-jén jelent meg, nem sokkal a Modern Warfare után. Azóta a játék igen sikeresnek mondható, a bevételek tekintetében az az elsők közt van a mobiljátékok sorában.

A fejlesztők most a Cyber Monday keretein belül kedveznek a hűséges játékosoknak.

A COD: Mobile-ban most itt a lehetőség, hogy beszerezz néhány játékon belüli cuccot, ami igazán különleges külsőt varázsolhat neked a játékban – számoltak be róla a játék hivatalos Twitter oldalán.

Az egyik fontos újdonság a Roze Bundle megjelenése a Call of Duty: Mobile shopjában. Roze egy új skint kap, az úgynevezett Murkot, valamint egy HVK-30 nevű camót, ami a Target Lock nevet kapta. Természetesen a játékban számos más elem is elérhető lett az akció keretén belül, bár erről a bejegyzés nem tesz említést. A legjobb megoldás az, ha elindítod a játékot, és körül nézel.


Bár annak ellenére, hogy a 2019-es Modern Warfare helyét most átvette a Black Ops Cold War, ami a Warzone fejlődését is magára vállalta, a Call of Duty: Mobile még mindig az egyik legsikeresebb CoD cím, illetve mobiljáték.

Ráadásul az Activision ígérete szerint a játékban a közeljövőben ismét különleges akciókra számíthatunk.

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×