A CD Projekt RED úgy tűnik, meggondolta magát és csak a játék megjelenése után árulják el, hogy mit is terveznek még a kiegészítőkben.

Bármennyire is furcsa, nagyon úgy fest, hogy a Cyberpunk 2077 december 10-én végre valóban megjelenik. Ha úgy tűnik persze, hogy a játék bejelentése és a megjelenés közt sok-sok év telt el, nem tévedsz. Ám, ami késik nem múlik, szóval lassan tényleg itt az idő. Amint azonban a játék megjelenik, és valaki kipörgeti, máris kacsingatni fog, hogy milyen DLC kiegészítők érkeznek még.

A CD Projekt Red szokásaival ellentétben most nem fedi fel a megjelenés előtt a terveket.

A kiadó korábban persze kijelentette, hogy lesz DLC a Cyberpunk 2077-hez, de hogy pontosan mire számíthatnak majd abban a játékosok, az egyelőre rejtély. A PCGamer beszámolója szerint a CDPR vezérigazgatója, Adam Kiciński nemrégiben elárulta, hogy a lelkesen várt sci-fi kaland összes kiegészítőjével kapcsolatban a stúdió megvárja a megjelenést.

„Az eredeti terv az volt, hogy a DLC-ket felfedjük még a megjelenés előtt. De a közelmúltbeli késés után úgy döntöttünk, hogy megvárjuk vele a megjelenést, hogy előtte biztosítsuk mindenkinek a játékot. A jövőben pedig majd beszélünk a további projektekről. Tehát elmondjuk, milyen DLC-vel készülünk, de csak a megjelenés után” – mondta Kiciński.

Kiciński emelett beszélt a  Cyberpunk 2077 multiplayer oldaláról is, ami nem jelenik meg most a single mellett 2020-ban.

„Ez egy különálló projekt, egy nagy projekt. Önálló termékként gondolunk rá. Nyilvánvaló, hogy nem teljesen önálló, mivel a Cyberpunk univerzumában játszódik és összefügg az single koncepciójával” – mondta.

Szóval a játék megjelenése után bővebben is hallhatunk majd a Cyberpunk 2077 DLC-iről. Addig persze nem fogunk unatkozni, hiszen a játék rengeteg tartalmat ígér. Neked már megvan?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×