Tovább bővül a HELL ENERGY csapata: a neves E-sportoló, az Alfa Romeo Racing csapatának versenyzője, Bereznay Dániel a HELL ENERGY szponzoráltjaként folytatja pályafutását.

A HELL nemrég örömmel jelentette be, hogy egy igazi nagyágyúval erősödött a HELL ENERGY csapata. Ennek apropóján mutatták be az Alfa Romeo Racing versenyzőjét.

Bereznay Daninak már fiatal korában az a cél lebegett a szeme előtt, hogy bekerüljön az esport őrületesen izgalmas világába. Dani mindössze hét éves volt, amikor komolyabb szinten kezdett autós játékokkal játszani, és először „fogott kormányt” versenyzés céljából. Ezzel egy időben a Forma-1 és a többi autósport pörgős világa valósággal beszippantotta a fiatal versenyzőt – tájékoztatta a Leet.hu-t a HELL.

Az első igazán nagy sikerét 2018-ban érte el, amikor a Mercedes-AMG Petronas Forma-1-es csapat versenyzője lett, akikkel már az első szezonban megnyerte a hivatalos konstruktőri világbajnokságot, ahol egyéniben a dobogó második fokára állhatott fel, közel 67.000 jelentkezőből. Azonban a második helyezésnél nem állt meg, hiszen nem sokkal később aranyérmet szerzett, ugyanis a legnépszerűbb online bajnokság világbajnoka lett.

Kép: HELL

A fiatal E-sportoló 2019-től az Alfa Romeo Racing színeiben versenyzik és óriási eredményt elérve, a világbajnokságon harmadik helyezést ért el.

„Óriási fegyvertény számunkra, hogy Bereznay Dani HELL szponzoráltként folytatja pályafutását. Mindenképpen szerettünk volna a streamereink mellé, egy hivatásos E-sportolót és Dani személyében tökéletesen megtaláltuk azt a személyt, aki mellé oda tudunk állni és közösen még nagyszerűbb eredményeket érhetünk el” – mondta Schmidt Krisztián a HELL kreatív marketingigazgatója.

„Nagyon megörültem, amikor megkeresett a HELL ENERGY az együttműködés lehetőségével. Mivel egy 100%-ban magyar tulajdonú cégről beszélhetünk, akik igen innovatívak is, ezért nem gondolkoztam sokat az ajánlaton. A megbeszéléseken egy igen vonzó tervet vázoltak fel számomra és mindenképpen szerettem volna részese lenni a projektnek” – nyilatkozta Bereznay Dani.

A VR-os srácok után tehát a HELL sorra köt megállapodást az esport nagyágyúival. Hamarosan újabb bejelentéssel készülnek.

“Ezzel mi is tudunk azonosulni” – Hosszútávú TheVR x HELL együttműködés született

 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×