A Treyarch közösségi menedzsere szerint a fejlesztői csapat tudatában van a perkkel kapcsolatos problémáknak.

A Black Ops Cold War már egy ideje elérhető és a játékosok türelmesen várják az 1. szezon megjelenését. Nemcsak új térképeket és hibajavításokat tartalmaz majd, hanem jön a fegyver balance is – ám erre most a Flak Jacket perknek is nagy szüksége van.

A Cold War community mostanság a Flak Jacket perk ellen szólalt fel, mégpedig azért, mert most már épp túl erősnek bizonyult a legutolsó buffja után.

A buff előtt a hardcore játékmódban nem használt semmit így kicsit tuningoltak rajta, de úgy tűnik túlságosan erősre sikeredett a dolog, így most nerfre kell ítélni.

Számos forrás mutatta be, hogy a Flak Jacket hogyan teszi megölhetetlenné a játékosokat a robbanásveszélyek minden formája ellen, túlélik az RPG-kből kilőtt rakétákat és a gránátokból érkező közvetlen robbanásokat.

Ráadásként, amikor az AllSkillzN0Luck nevű Redditor közzétett egy klipet, ahol a Flak Jacket miatt sikerült túlélnie egy cirkálórakétát, ami közvetlenül a játékos fejére landolt, sok hozzászólót megdöbbentett, hogy a perk milyen erős lett.

I think Flak Jacket might be a little too strong from blackopscoldwar

A közösségi menedzser válaszolt is egy különösen durva kommentre , aminek az volt a lényege, hogy az illetékes csapat nem végzi rendesen a munkáját. Ám a válaszában FoxhoundFPS megerősítette, hogy „erről tegnap tényleg vita folyt” a Treyarch fejlesztőcsapatának tagjai között.

Noha Treyarch a Flak Jacket javításának minden bizonnyal elsőbbséget kell élveznie, rajongói panaszokban nincs hiány.  A Zombie mód progressziójának megváltoztatásától a Cartel bokrok eltávolításáig, van itt minden.

Remélhetőleg a Treyarch odafigyel a játékosaira és megpróbál mindent megtenni a kedvükért. még az első Season Pass előtt.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×