A Riot Games fejlesztője válaszolt a League of Legends játékosainak, akik szerint esedékes lenne a Yasuo és Yone buff.

Miután a Riot bejelentette, hogy a 2021-es előszezonban hatalmas átalakításokat vezetnek majd be, sok játékost aggasztottak a bajnokok egyensúlyozására gyakorolt lehetséges ​​hatások.

A 2021-es előszezonban már így is számos egyensúlybeli változás történt, például az olyan tankok esetében, mint Amumu és Sejuani, de a fejlesztők gyorsan, még több karaktert életképessé tettek a League patch 10.24-el.

Két népszerű mid laner hős, Yasuo és Yone  győzelmi aránya viszont masszívan lefelé indult meg az új item frissítések után, így hát a rajongók a buffok hiánya miatt a Riot csapatához fordultak némi segítségért.

Az egyik Redditor például felhívta a LoL fejlesztőjének a figyelmét és megkérdezte: Miért nem voltak megelőző buffok a Yone-hoz hasonló bajnokok számára, és hogy lesz-e változás a közelgő patch alkalmával?

A League of Legends fejlesztője kifejtette, hogy bár Yasuo és Yone eddig alulmaradtak, úgy véli, hogy ez például a játékosok által választott jelenlegi buildeknek és nem feltétlenül a játékon belüli erejüknek köszönhető.

Viszont, mivel az u.gg szerint Yone továbbra is 43% -os, Yasuo pedig 45%-os arányokkal fészkel a high-elo mérkőzéseken, a Riot Phlox felvetette, hogy a jövőben esetleg szükségük lehet némi kiigazításra.

„Azt hiszem, hogy a Critbros team (Yasuo és Yone) használói továbbra is szörnyű buildekkel próbálkoznak” – magyarázta, és azt állította, hogy nem biztos abban, hogy szükség van-e buffokra: „lehetséges a jövőben, de nem égető a szükség.”

Mindezek ellenére, a számok alapján még mindig a legjobban teljesítő bajnokok közé tartoznak, legalábbis ami a midet illeti.

Szerintetek is szükség lenne már arra a buffra? 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×