A vasárnap egy Ligue 1 játékost hozott a FIFA 21 játékosainak. Memphis Depay lapja megszerezhető SBC-ből, ami egy 87-es értéket kapott.

Vasárnap egy újabb SBC-t kaptunk. A rengeteg Flash SBC mellett ezek csak úgy elvesznek a fórumokon, de 7 órakor óramű pontossággal érkezik egy újabb játékos. Morgan már lejárt, Alessandrini meg „túl régi” hír lenne az olvasóknak, szóval hoztam nektek egy Memphis Depay értékelést.

Az SBC PS-en nagyjából 150 ezer, míg Xboxon 173 ezer környékén mozog. Az elkészítéshez egy darab 86-os csapatot kell összetennünk Inform játékossal. A lap értékei mindenben fejlődtek az elődjéhez képes kivéve a passzban. Az szinte maradt ugyanaz.

Őszintén én nem vagyok Memphis Depay legnagyobb rajongója. Még a játék megjelenésekor próbálgattam több pozícióba is, de valahogy sose érződött úgy igazán effektívnek a kezem alatt. A statisztikái eléggé kiegyenlítettek, így meg is lepődtem, hogy valamiért mégse hozza azt, amit elvárnék tőle. Játszattam szélen, középcsatárba és támadó középpályásként is, de valahogy mindenhol elveszett. Mindenképp egy trükkmester kezére álló játékos, hiszen az 5 csillagos mozdulattal lehet varázsolni, de engem annyira nem győzött meg. Depay árát szerintem nagyjából 125-130 ezer közöttire saccolom, így annyival nem lőtt fölé az EA.  Elég erős Ligue 1 támadóról beszélünk, de nem egy must have lapnak nevezném.

Mit ajánlok? Én a helyedben kipróbálnám előtte az Inform lapját. Nézd meg, hogy mennyire mozog jól a kezedben úgy is van idő az SBC elkészítésére. Ha működik akkor megéri az erősítés, ha nem jön be, akkor hanyagold.

Ahogy RB Douglas Costa esetében, ez a típus valahogy nálam nem fekszik. De ahány játékos annyi szokás. Ha választani kéne én inkább Alessandrinit választanám.

Ti megcsináljátok Memphis Depay lapját?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

 

 

×